Event design op

zakelijke feesten de vakbeurs festivals netwerk events jouw bruiloft 

De aankleding van jouw evenement van A tot Z. Van het ontwerpen van de save to date tot de vlaggen op de dag zelf. Of je nu een bedrijfsbijeenkomst, een bruiloft, of een productlanceringsfeest plant, Turbeau biedt eindeloze mogelijkheden om jouw visie tot leven te brengen. 

Geen saaie email maar een mooie uitnodiging of dynamische video om medewerkers alvast een sneak peak te geven. 

Bij Turbeau kunnen we een event website opmaken en hier ook de kaartverkoop of aanmeldingen regelen. De website is geheel in stijl van het evenement. 

Met een goed ontworpen evenement maakt u niet alleen indruk op uw gasten, maar creëert u ook blijvende herinneringen. Naast het ontwerpen van posters, banners, beursaankleding, bewegwijzering en meer kunnen wij ook het drukwerk volledig verzorgen. We werken hiervoor samen met de beste drukkerijen uit de regio en zorgen dat het op tijd geleverd wordt. Opbouwen is tegen een schappelijke meerprijs ook mogelijk. 

Ieder evenement is uniek. We werken nauw samen om een concept te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw visie en doelen. Denk aan een magische avond in een sprookjesbos, een glamoureuze Hollywood-première, of een futuristisch tech-festival. Het juiste thema brengt uw evenement tot leven en maakt het onvergetelijk.

Event design op maat

Van een volledige branding van het event (logo, kleuren, etc) tot signing en plattegrond. Samen maken we jouw evenement tot een groot succes. 

Van concept tot productie

Na de eerste kennismaking gaan we aan de slag met de briefing! We ontwerpen alles wat je nodig hebt op maat en zorgen ervoor dat al het drukwerk op tijd wordt bezorgd, in de kwaliteit. die je mag verwachten! Gehele evenement uit handen geven? Turbeau werkt samen met de beste evenementenbureau’s!

Super (snelle) service van Puck. Al meerdere uitnodigingen door haar laten maken, altijd een super origineel idee, echt een aanrader voor als je eens wat anders wilt!

Let's go!

Klaar om jouw idee om te zetten in werkelijkheid? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij jouw volgende evenement kunnen transformeren in een onvergetelijke ervaring.

Stuur een mailtje naar puck@turbeau.nl.