Grafisch ontwerp

Op zoek naar grafisch ontwerp? Bijvoorbeeld een logo, een complete huisstijl of
zakelijke communicatie. Daar kunnen wij je bij helpen!

Grafisch ontwerp

Op zoek naar een grafisch vormgever? Mijn naam is Puck van den Berg en ik ben de eigenaar van Turbeau. In 2009 heb ik de opleiding Media Vormgeving afgerond. Sindsdien heb ik gewerkt bij mooie bedrijven als Woononline.nl, NRC Media, Mediahuis en Wayne Parker Kent. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in advertising, design en corporate communicatie. Maar ook B2B en B2C marketing kwam hier aan bod. Inmiddels ben ik alweer twee jaar ondernemer en heb ik veel klanten mogen helpen met grafisch ontwerp!

grafisch ontwerp en webdesign

Logo & branding

Je bent een bedrijf begonnen en hebt een mooie naam bedacht, nu nog een logo! Waar moet je beginnen?

Drukwerk

Turbeau werkt samen met de allerbeste drukkerijen en kan wij adviseren je graag bij jouw volgende project.

Communicatie

Bij Turbeau hebben we veel ervaring op het gebied van zakelijke communicatie. Zowel B2B als B2C.

Logo ontwerp

Je bent een bedrijf begonnen en hebt een mooie naam bedacht, nu nog een logo! Waar moet je beginnen? Ten eerste beginnen we met een briefing. Hier vullen we in wat jouw wensen zijn, denk bijvoorbeeld aan kleur, stijl maar ook typografie nemen we mee. Wellicht heb je zelf ook al wat ideeën. En zo niet, ook geen enkel probleem! Vervolgens ontvang je een offerte. Na akkoord gaan we aan de slag met het uitwerken van een concept. Ondertussen ontvang je de uitgewerke moodboards in de mail! Na de eerste feedbackronde wordt een van de concepten uitgewerkt tot design! Tadaa, jouw logo is geboren.

logo ontwerp

Een geboortekaartje op maat

Gefeliciteerd, je bent zwanger of misschien zelfs al bevallen! Wat is er leuker dan een speciaal voor jullie ontworpen geboortekaartje sturen naar vrienden en familie? Omdat ieder kindje uniek is hoort daar ook een bijpassend kaartje bij. Samen met de (toekomstige) ouders bespreken we de wensen, maken we eventueel een moodboard als je het nog niet helemaal weet en gaan we aan de slag! Ook kunnen wij advies geven over diverse drukwerk mogelijkheden, dit doen wij altijd in samenwerking met de drukkerij. Wij nemen het volledige proces uit handen!

Geboortekaartje