Turbeau Media

Turbeau Media

Ik ben Puck van den Berg en eigenaar van Turbeau en Quibus Media. In 2009 heb ik de opleiding Media Vormgever afgerond en heb ik ervaring opgedaan bij diverse mooie bedrijven, o.a. NRC Media, Mediahuis en Wayne Parker Kent. 

15 jaar en een heleboel Adobe updates later heb ik voor vrijwel ieder (digitaal) probleem een oplossing en ik leer nog dagelijks nieuwe technieken. Naast grote projecten als een (re)branding of een nieuwe website zijn spoedjes (die eigenlijk gisteren af moesten) geen enkel probleem, gooi maar over de schutting!


Turbeau staat voor snelheid en kwaliteit. Het blijft mooi om een product van begin tot eind vorm te geven, of dit nu een complete website is of de aankleding van een evenement. Inmiddels heb ik diverse mooie opdrachten voor verschillende klanten mogen uitvoeren, zien we jouw merk binnenkort ook in dit rijtje? 

Kennismaken of gelijk aan de slag? Stuur een berichtje! 
puck@turbeau.nl

Webdesign of (re)branding?

Op zoek naar een dynamische website of liever een zakelijke one pager? Er is heel veel mogelijk. Jouw unieke website wordt gebouwd in WordPress en daarbij letten we naast design natuurlijk ook op gebruiksvriendelijkheid, SEO en of de website ook goed werkt op mobiel en tablet. Nog geen huisstijl? Geen probleem, naast webdesign is het ook mogelijk een volledig pakket met logo en branding af te nemen. 

Grafisch ontwerp en webdesign