Webdesign studio

in Alkmaar,

altijd maatwerk!

Webdesign op maat

Een bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder website. Wij zorgen ervoor dat het design perfect bij jouw bedrijf past en doen altijd een extra stap extra. Zo werken we samen met de beste SEO specialisten en technische webdevelopers. Het design wordt van header tot footer op maat gemaakt en altijd responsive opgeleverd! Domeinnaam en hosting nodig? Regelen we!


Ik werk voornamelijk met WordPress maar mocht er een andere voorkeur zijn dan is dat zeker bespreekbaar. 

Grafisch ontwerp en webdesign

About

Mijn naam is Puck van den Berg en Turbeau grafisch ontwerp en webdesign is mijn ontwerp studio in Alkmaar! Bij Turbeau kun je terecht voor dynamische websites, aankleding voor jouw evenement en branding. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf runt, je bent aan het juiste adres om jouw unieke verhaal op een visueel aantrekkelijke manier op de kaart te zetten!

 

Geen standaard templates, maar maatwerk! We ontwerpen unieke websites en grafische elementen die jouw bedrijf onderscheiden van de concurrentie.

 

Spoed? Je gewenste designs kunnen op zeer korte termijn geleverd worden!

REVIEWS

We zijn enorm tevreden met onze nieuwe website, die door Puck volledig op maat is gemaakt. Puck denkt goed mee, werkt snel en is altijd bereikbaar. Grazie mille!

Puck heeft mijn website gemaakt. Ze levert Perfecte kwaliteit en super service. Ze denkt goed mee ik vond het een hele fijne samenwerking.

Puck heeft mijn website gemaakt. Ze levert Perfecte kwaliteit en super service. Ze denkt goed mee ik vond het een hele fijne samenwerking.

Superfijne samenwerking met Puck voor het professionaliseren van mijn website. Vlotte, duidelijke communicatie en superbehulpzaam. Heel erg blij met onze samenwerking!
 

Puck heeft voor ons een geboortekaartje gemaakt waar we ontzettend blij mee zijn. Het is precies geworden zoals we voor ogen hadden. 

Super (snelle) service van Puck. Al meerdere uitnodigingen door haar laten maken, altijd een super origineel idee, echt een aanrader voor als je eens wat anders wilt!

Puck heeft mij enorm fijn geholpen met de installatie van mijn website. Ze reageert snel en adequaat en pakt alles snel op. Echt een fijne partij om mee samen te werken!
 

Puck is uitstekend, ze werkt nu bijna een jaar als adviseur voor mijn bedrijf. Haar bijdrage, advies en begeleiding zijn ongelooflijk essentieel geweest voor onze groei en succes.

Bron: Google Reviews

Tarieven 2024

Ex. btw, hosting & domeinnaam. Deze kunnen wij uiteraard wel voor je regelen! 

Goede start

1-3 pagina's
790 ex. btw
  • One pager of mini website
  • Volledig op maat
  • Ideaal voor de kleine ondernemer

Goede basis

4-7 pagina's
1490 ex. btw
  • Dynamische website
  • Volledig op maat
  • Makkelijk zelf te onderhouden
Populair

Beter van start

5-10 pagina's
2490 ex. btw
  • Dynamische website
  • Volledig op maat
  • Als je veel pagina's nodig hebt!

Aan de slag!

Stuur een mailtje naar puck@turbeau.nl. Staat je pakket er niet tussen? Informeer gerust naar de mogelijkheden!