Unieke logo en branding

Logo en branding is het visitekaartje van je bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je een goede indruk maakt! 

Logo design

(Re)branding

Huisstijl

Logo en branding

Met brand design zet je jouw bedrijf op de kaart. Het gaat veel verder dan alleen het logo. Branding zie je terug in alle designs, van visitekaartje tot bedrijfskleding maar het is ook de rode draad voor de website en social media marketing tot de tone of voice. Doormiddel van diverse designkeuze onderscheidt jouw bedrijf zich van de concurrent. Daarnaast is het herkenbaar voor de klant. Kijk maar naar andere merken. KLM herken je direct aan de kleur blauw, zelfs zonder het logo is dit onderscheidend. 

Logo en branding

"Branding is de identiteit van jouw bedrijf"

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Ben je net een bedrijf gestart of is jouw bedrijf toe aan een rebranding? Dan ben je aan het juiste adres. Uiteraard beginnen we. meteen kennismaking en briefing.ben je nog helemaal blanco? Geen probleem, we denken graag mee. Vervolgens gaan we aan de slag met het concept. Je ontvangt altijd meerdere ontwerpen, kleuronderzoek en diverse voorbeelden. Hieruit werken we verder aan het uiteindelijke ontwerp. En als laatste gaan we alle benodigdheden ontwerpen, van bedrijfskleding tot compleet pand. Alles is mogelijk. 

logo en branding

Wat klanten zeggen

Super kundig, heel veel creatieve ideeën en fijne samenwerking! Puck heeft heel veel opdrachten voor ons gedaan waar wij niet anders dan heel erg tevreden en blij mee zijn. In 1 woord; TOPPER

5/5

Puck is excellent, she has worked as a consultant for my business for nearly a year now. Her contribution, advice and guidance has been incredibly vital to our growth and success. 

5/5

Recent werk: Logo en branding

Logo en branding

Miss Maples

Manege de hoef

Manege de Hoef

Grafisch ontwerp Alkmaar

Isolde Toussain

Wichestival

Snö

grafisch ontwerp

Do's & Dogs

Offerte aanvragen

Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Turbeau Media
Luttik Oudorp 46A
1811 MX Alkmaar

06-23501667
puck@turbeau.nl 

KVK: 81207190