Zet jouw bedrijf op de kaart met branding & logo design.

Iets voor jou?

Waarschijnlijk ben je hier beland omdat je op zoek bent naar branding & logo design. Of je bent gewoon nieuwsgierig wie of wat er achter het linkje op social media schuilgaat. Maar nu je er toch bent, scroll lekker verder en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen. Duurt te lang? Met slechts een klik op de knop vul je een briefing in! 

Branding & logo design planning:

Wel handig om te weten hoe dat precies werkt! Eerst ontvang je een concept waarin we de sfeer bepalen, kleuren uitzoeken en lettertypes uitzoeken. Je ontvangt altijd meerdere opties. Vervolgens maak je een keuze en gaan we deze verder uitwerken. Ook na deze ronde mag je nog een keer feedback geven. Vervolgens zetten we de puntjes op de i en ontvang je een pakket logo’s, materialen en huisstijlhandboek in je inbox! 

Briefing

Offerte en concept

Uitwerken

Correctieronde

Oplevering

Wat is branding?

Branding is zoveel meer dan alleen een logo. Eigenlijk is een logo slechts een klein onderdeel van jouw huisstijl. Eigenlijk is branding het totaalplaatje van jouw onderneming. Hieronder vallen de kleuren en lettertype, deze worden doorgevoerd in alle uitingen. Zowel in de aankleding van het pand tot aan de advertenties in de krant. Tevens is branding zeer belangrijk op social media. Bovendien zorgt het voor herkenbaarheid, hoe vaker een potentiële klant jouw branding voorbij ziet komen, hoe sneller ze deze zullen herkennen in de toekomst. In het bijzonder Kruidvat, bijna iedereen herkend inmiddels de stem uit de televisie- en radio spotjes. Zelfs al zou het merk niet genoemd worden of het logo getoond, het blijft herkenbaar.

Wat is dan het verschil tussen branding en een huisstijl?

Branding is de complete identiteit van een bedrijf en deze wordt doorgevoerd in de huisstijl. Een huisstijl zijn de visuele uitingen, bijvoorbeeld het briefpapier, visitekaartje. Beide zijn een belangrijk onderdeel van jouw onderneming. Meer weten? Stuur ons gerust een berichtje!

Pakketten

Investeer vandaag nog in een goede start van jouw bedrijf.
Een compleet pakket branding, inclusief een nieuwe website! 

Goed van start

Goed op weg

Aan de slag!

Stuur een mailtje naar puck@turbeau.nl. Staat je pakket er niet tussen? Informeer gerust naar de mogelijkheden!