De kracht van mockups

Mockups kun je op diverse manieren inzetten. Het is een mooie manier om een concept te presenteren aan klanten. Voordat een architect een huis op ware groot laat bouwen maakt hij eerst een schaalmodel. Een mockup is eigenlijk hetzelfde maar digitaal, met dit voorbeeld kun je een klant over de streep trekken. Niet iedereen is tenslotte visueel ingesteld en kan zich een beeld vormen bij een concept.
mockups

Er zijn online ontelbaar veel websites waar je gratis en goedkope mockups kunt vinden. Het is meestal een PSD (Photoshop) model waar je zelf gemakkelijk een logo of beeld in kunt plaatsen. Van flyer tot bedrijfskleding, het komt levensecht naar voren in jouw sales presentatie.

Download hier fantastische mockups:

Mockups in je webshop

Naast pitches en conceptpresentaties kun je mockups ook inzetten in een webshop. Je hebt geen voorraad nodig en de klant kan toch goed zien hoe het product eruit ziet. Daarnaast is het een stuk goedkoper dan productfotografie, mockups kunnen dus een goede oplossing zijn voor een startende webshop.

Portfolio

Ook in een portfolio of op social media kun je levensecht je werk tonen doormiddel van mockups. Het springt er toch net even meer uit dan platte uitingen.

Mockups laten maken?

Wil je jouw klanten overtuigen met mooie mockups? Wij helpen je graag met mockups op maat!

nl_NL