Branding: jouw visuele identiteit, onze creatieve passie.

Met de juiste branding kan jouw bedrijf zich onderscheiden van de concurrentie en een blijvende indruk maken op klanten. Wij helpen bij het definiëren van een unieke merkidentiteit die resoneert met jouw doelgroep en de waarden van het bedrijf weerspiegelt.

Je hebt een geweldig product of dienst, maar ben je klaar om te onderscheiden van de concurrentie? Ontdek hoe branding jouw bedrijf op de kaart kan zetten en onvergetelijk kan maken! Met branding kun je een gedenkwaardig logo en slogan creëren die uw bedrijf een identiteit geeft en helpt op te vallen tussen de massa. Met branding kun je onderscheiden van anderen, waardoor klanten een reden hebben om jouw organisatie te verkiezen boven anderen.

Door te investeren in branding, kun je een herkenbaar merk creëren waarmee je klantloyaliteit en vertrouwen kunt winnen. Het zal helpen om erkenning en geloofwaardigheid voor uw bedrijf op te bouwen, waardoor je kunt groeien en nieuwe hoogten kunt bereiken.

Zorg dat jouw bedrijf zich onderscheidt van de massa! Zet vandaag nog de eerste stap naar het vestigen van jouw eigen unieke merk!

Het proces

We beginnen zoals altijd met het invullen van een briefing. Daarin staan al jouw wensen, bespreken we de deadline en maken we afspraken over opleveren van tussentijdse concepten en correctierondes.

Na het bespreken van de briefing gaan we aan de slag met het concept! Afhankelijk van de wensen en deadline duurt dit gewoonlijk tussen de 2 en 4 weken. In het concept vind je diverse moodboards, typografie keuzes, logoschetsen en kleurenschema’s. Je ontvangt deze via de mail, als je er uitgebreid naar hebt gekeken gaan we de concepten bespreken en een richting bepalen.

Je hebt een keuze kunnen maken! Nu begint het echte werk, jouw concept wordt uitgewerkt tot een logo (primair, secundair en beeldmerk), huisstijl (typografie, kleuren, etc) en branding (de uitstraling van jouw bedrijf in bijvoorbeeld het pand, de website, social media etc). Je ontvangt een compleet brandbook. Uiteraard bespreken we deze en volgt er een correctieronde.

De eventuele correcties worden verwerkt en we kunnen drukwerk gaan bestellen en/of aan de slag met de website. Ook kunnen we nu aan de slag met social posts!

Bij oplevering ontvang je altijd het logo in diverse formaten (voor zowel print als web), het brandbook en eventuele extra’s.

Super kundig, heel veel creatieve ideeën en fijne samenwerking! Puck heeft heel veel opdrachten voor ons gedaan waar wij niet anders dan heel erg tevreden en blij mee zijn. In 1 woord; TOPPER

On a budget

Goed van start

Business pro

Ben je er klaar voor om jouw bedrijf
naar een hoger niveau te tillen?

Logo en branding
grafisch ontwerp
jesse drent
Logo en branding
Logo en branding
Logo en branding
Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
manege de hoef
Grafisch ontwerp Alkmaar