Maak indruk met een CV op maat

pink-stripes-white-board

Ben je van plan te solliciteren op jouw droombaan? Dan wil je natuurlijk dat jouw CV gezien wordt. Een CV opstellen kan best ingewikkeld zijn. Wat zet je er wel op en wat niet? Is een foto van de zomervakantie wel geschikt? Een goede eerste indruk is belangrijk als je gaat solliciteren en een strak CV kan je daar zeker bij helpen.

Wij helpen je graag! We zorgen ervoor dat het CV bij de functie en het bedrijf past, maar ook bij jou persoonlijk. Je toekomstige werkgever krijgt vaak meerdere cv’s te zien dus een opvallend CV kan zeker helpen om eruit te springen. Het is een kleine investering in je toekomst. Natuurlijk draait het niet alleen om het ontwerp, inhoud is ook belangrijk. Enkele tips:

  1. Een goede foto

Een foto met zonnebril of in badkleding is leuk als je solliciteert op een baan bij een strandtent maar voor een kantoorbaan kan het ongepast overkomen. Kies een foto waar jouw persoonlijkheid en stijl zichtbaar is. Als je solliciteert bij een bedrijf waar formeel de norm is dan mag de foto dit ook best uitstralen.

2. Schrappen of toevoegen?

Als je al meer dan 20 jaar ervaring hebt in deze branche zal niemand nog naar je middelbare school diploma vragen. Ook cursussen van meer dan 10 jaar geleden zijn soms zo achterhaald dat het niks toevoegt aan je CV. Heb je weinig ervaring? Neem dan gerust ook sport en andere activiteiten mee op je CV. Een werkgever kan dan zien dat je bijvoorbeeld doorzettingsvermogen hebt of veel affiniteit. Uiteraard moet het wel enigszins bij de functie passen en niet alleen als opvulling.

3. Wees jezelf!

De belangrijkste, want als je liegt op je CV is de kans groot dat die baan helemaal niet bij jou past en wellicht zul je er dan ook nooit gelukkig worden. Dan kun je beter verder zoeken naar een werkgever waar jij gewoon jezelf kunt zijn.

Hoe werkt het
Al vanaf 25 euro krijg je een compleet op maat gemaakt CV (A4 als PDF) binnen een paar dagen via de mail. We helpen jou graag aan een nieuwe baan! We zorgen ervoor dat het design past bij jouw profiel en persoonlijkheid. Een stapje verder gaan? Wij helpen je graag bij een digitaal CV (one pager) of video. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Delen: