CV op maat

Van plan om te gaan solliciteren? Kom goed voor
de dag met een CV op maat!

Een uniek CV

Op zoek naar een nieuwe baan maar weet je niet waar je moet beginnen? Zorg ervoor dat je opvalt bij potentiële nieuwe werkgevers met een design CV. Voor jou op maat gemaakt dus 100% uniek. Wij zorgen ervoor dat jouw CV bovenop de stapel komt te liggen.

CV op maat

Waarom een CV op maat laten maken?

Een CV geeft een werkgever of recruiter direct een duidelijk beeld met wie ze te maken hebben. Doorgaans is dit een standaard A4 opgemaakt in Word. Wij maken de CV’s in de bekende Adobe programma’s. In de kleuren en vormen die bij jou en de functie passen. Tevens kunnen wij jou in contract brengen met een professionele fotograaf uit ons netwerk om het geheel helemaal af te maken. Met een CV op maat spring jij eruit!

Wat kost een CV op maat?

Enigszins afhankelijk van de wensen het aantal pagina’s maar doorgaans kost een voor jou ontworpen CV kost rond de 50 euro. Kun je dit bedrag niet missen? Dan hebben we ook unieke templates, deze kosten 25 euro per stuk. Deze worden volledig voor je ingevuld. Je hoeft ons alleen even een mailtje met jouw gegevens door te sturen. Met onze CV’s ben jij helemaal klaar voor je sollicitatie!

CV op maat

Contact