6x waarom jouw website aan vervanging toe is

Onlangs las ik dat je een website kunt vergelijken met hondenjaren. Ik denk dat het nog sneller gaat, een website die tussendoor niet of nauwelijks geüpdate wordt is eigenlijk na 5 jaar al oud. Wanneer is jouw website echt aan vervanging toe? Een paar punten op een rij!
webdesign
 • De website is niet responsive (geschikt voor mobiel of tablet)
  Ruim 50% van de website bezoekers bezoekt deze via een mobiele telefoon. Tegenwoordig doen we alles vanaf de iphone. Het menu van het restaurant om de hoek alvast even bekijken terwijl je in de trein zit, ondertussen de zomerkleding van de kids bestellen en vervolgens ook nog even het laatste nieuws bekijken. Daarnaast hebben we het allemaal druk en moet het vooral niet te lang duren. Als je steeds heen en weer moet scrollen of een pagina wil niet laden dan is deze eigenlijk niet responsive en zo loop je potentiële klanten mis. Google heeft een handige tool om dit te checken.

 • Het design is verouderd
  Iedereen van mijn leeftijd herkend wel de mode van “vroeger” (de jaren 90 mode is weer helemaal terug trouwens). Ook aan een website kun je zien of het design verouderd is. Bijvoorbeeld door gebruik van oude WordPress thema’s of plugins die al een tijdje niet meer geüpdate worden. Als de website echt flink verouderd is kun je het design soms nauwelijks nog aanpassen en is een compleet nieuwe website een betere oplossing.

 • Je kunt zelf niks aanpassen
  Of je dit nu zelf doet of laat onderhouden, het is wel makkelijk als je toegang hebt achter de schermen. Onlangs wilde ik de domeinnaam verhuizen voor een klant alleen de houdergegevens stonden nog op adres van de vorige webdesigner. En deze was nergens meer te vinden! Zorg ervoor dat je gegevens up-to-date zijn en je altijd zelf toegang hebt. Het is tenslotte jouw website.

 • De huisstijl is veranderd
  Eigenlijk hetzelfde als punt 2, de website past niet meer bij het bedrijf. Tijd voor vernieuwing!

 • De veiligheid voldoet niet meer
  Niemand zit te wachten op spam of nog erger, malware. Een nieuwe website is beter te beveiligen. Tevens kan een verouderde website makkelijker gehackt worden. Na een grondige opknapbeurt kunnen we ook de nieuwste beveiligingsplugins toevoegen zodat jouw gegevens achter slot en grendel blijven!

 • Een oude website is minder goed zichtbaar in Google
  Veel verouderde websites zakken steeds verder weg in de zoekresultaten van de bekende zoekmachines. Zonde, zo loop je potentiële klanten mis.

  Is jouw website toe aan vervanging?
  Bij Turbeau is ieder ontwerp uniek. De websites worden gemaakt in WordPress, een veilig en makkelijk te onderhouden CMS systeem. Uiteraard krijg je daar hulp bij als je niet bekend bent met dit systeem. Er zijn diverse mogelijkheden binnen verschillende prijsklassen. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!


WIE BEN IK?

Hi! Mijn naam is Puck van den Berg, een ervaren grafisch vormgever en webdesigner. Ik help jouw bedrijf met creatieve branding en een goede website!