Betaalbare webdesign
studio in Alkmaar

Opvallen tussen de miljoenen websites online? Turbeau is een online webdesign studio, in Alkmaar.  Een website voorziet jouw klant in eerste instantie van informatie, hier wil je uiteraard conversies uit krijgen. Bij Turbeau doen we ons naam eer aan en kunnen we op zeer korte termijn lanceren! Ook voor het updaten van een bestaand WordPress design ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk de tarieven.

One pager

Een one pager website is, zoals de titel al doet vermoeden, een website met slechts een pagina. Deze kan eindeloos scrollen maar de klant verlaat de pagina eigenlijk nooit. Hierdoor is het zeer geschikt als je een verhaal wil vertellen. Weliswaar kun je de pagina enorm dynamisch maken, zo maak je het extra aantrekkelijk om door te scrollen. Ondanks het toffe uiterlijk en de dynamische features zijn er ook wat nadelen. Op een reguliere website heeft een klant iets meer overzicht, ook is het een stuk lastiger om de website vindbaar via Google te maken. Maar het is een perfecte start, de website kan uiteraard later nog uitgebouwd worden.

One pager

Responsive design

Tegenwoordig bekijkt de helft van de website bezoekers jouw website via de mobiele telefoon. Voordat de nieuwe website online gaat testen we uitgebreid op diverse devices. De website moet goed zichtbaar zijn op Android, iOs en vergeet ook tablets en iPads niet!
manege de hoef

Offerte aanvragen

Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en ik neem zo spoedig mogelijk contact op!

Grafisch ontwerp

Turbeau Media
Luttik Oudorp 46A
1811 MX Alkmaar

06-23501667
puck@turbeau.nl

KVK: 81207190