Grafisch ontwerp voor
ondernemers & particulieren

Portfolio

Grafisch ontwerp, wat is het precies?!

Hoi, mijn naam is Puck en ik ben de grafisch vormgever en eigenaar van Turbeau Media. Wat doet een vormgever precies? Heb je even? Logo ontwerp, complete huisstijl en branding, ontwerpen van advertenties, posters, visitekaartjes, flyers en ander drukwerk. Maar ook geboortekaartjes, rouwkaarten of maak tijdens je sollicitatie indruk met een CV op maat. Ik vergeet nog een hele waslijst maar er is dan ook ontzettend veel mogelijk! In 2009 heb ik de opleiding Media Vormgeving afgerond aan Media College Amsterdam, sindsdien heb ik diverse grafische functies gehad bij o.a. Woononline.nl, NRC Media, Mediahuis en Wayne Parker Kent. Waar kan ik jou bij helpen?

Het proces

Schuif je muis over de 5 punten om te zien
hoe het proces van grafisch ontwerp werkt

Briefing

Wat leuk, je hebt een opdracht! Of het nou een geboortekaartje is of een complete huisstijl, we beginnen altijd met een briefing. Zo weet ik als vormgever precies jouw wensen en wat belangrijke deadlines zijn. 

Concept

Na de briefing maken we afspraken en ga ik aan de slag met het concept. Binnen de afgesproken termijn ontvang je een eerste versie in de mail. 

Design

Na een akkoord op het concept ga ik aan de slag met het definitieve design. Spannend! Uiteraard blijf je ook tussendoor op de hoogte van de voortgang. 

Puntjes op de i

Je hebt het design in de mail ontvangen en nu volgt er een feedback ronde, daarna zet ik de puntjes op de i en volgt er nog een laatste feedback ronde. 

Opleveren

En dan is het eindelijk zover, het design is klaar! Eventueel drukwerk is besteld en/of je hebt de digitale bestanden in de mail ontvangen. Yay!

Dat wil ik!

Vul het formulier in of stuur een mailtje naar puck@turbeau.nl