Grafisch ontwerp en webdesign, Alkmaar

Recent werk

Klik op een van onderstaande titels om de case te bekijken. 

Waar kunnen we je bij helpen?

Je bent een bedrijf begonnen en hebt een mooie naam bedacht, hoe nu verder? Wij kunnen je helpen aan een huisstijl, branding, alleen een logo maar ook beursmaterialen, magazines en meer. 

Wij combineren creativiteit en technische expertise om websites te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook naadloos presteren op alle apparaten! 

Op zoek naar hoogwaardig grafisch drukwerk dat je boodschap tot leven brengt? Je bent aan het juiste adres! Samen met de beste drukkerijen uit de omgeving leveren we van verbluffend drukwerk dat opvalt en blijft hangen.

Op zoek iets anders dan een standaard kaartje? Kies voor een geboortekaartje op maat! Uniek, creatief en perfect voor jouw kindje. 

Maak indruk met een CV op maat. Vanaf slechts 25 euro ontvang je op korte termijn een CV perfect voor jouw droomfunctie. 

Hi, even voorstellen!

Hoi, mijn naam is Puck van den Berg. In 2009 heb ik de opleiding Media vormgeving afgerond aan Media College Amsterdam. Vervolgens heb ik nog de opleiding Media & entertainment gevolgd. Sinds 2012 heb ik diverse grafisch ontwerp functies vervuld bij o.a. NRC Media, Mediahuis & Wayne Parker Kent. Een eigen bedrijf heeft altijd een beetje door mijn hoofd gespookt maar ik wilde eerst ervaring opdoen bij bedrijven die al wat verder ontwikkeld waren. Bij mijn laatste functie had ik ontzettend leuke collega’s en was ik helemaal niet van plan iets anders te gaan doen, tot Corona om de hoek kwam kijken. Ineens werd alles anders, beviel het thuiswerken beter dan verwacht en besloot ik een eigen ontwerpstudio te beginnen, Turbeau Media. Je kunt hier terecht voor grafisch ontwerp en webdesign. 

En dat brengt ons naar vandaag! Inmiddels al heel wat leuke en mooie opdrachten mogen doen en ik hoop dat er nog heel veel mogen volgen want dat ondernemen bevalt mij prima! Meer weten? Stuur me gerust een berichtje!

Get in touch