Grafisch ontwerp &
webdesign studio
in Alkmaar

Alle mogelijkheden op een rij!

Branding

Webdesign

Grafisch ontwerp

Drukwerk

Communicatie

Freelancer nodig?

Waarschijnlijk ben je hier beland omdat je op zoek bent naar een logo, huisstijl en/of nieuwe website. Of je bent gewoon nieuwsgierig wie of wat er achter het linkje op social media schuilgaat. Nu je er toch bent, scroll lekker verder en wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen. Duurt te lang? Met slechts een klik op de knop vul je een briefing in! Welkom bij Turbeau Grafisch ontwerp & webdesign!

Over "ons"

Ons is vooralsnog nog alleen ik, Puck van den Berg, hoi! Turbeau staat voor creativiteit en snelheid. In 2020 ben ik begonnen als “ondernemer”. Grafisch vormgever ben ik overigens al sinds 2009! Als je het mij vraagt heb ik het tofste beroep wat er is. De opleiding heb ik gevolgd aan het Mediacollege in Amsterdam, daarna was ik werkzaam bij o.a. Woononline.nl, NRC Media, Mediahuis en Wayne Parker Kent. Toch kriebelde het altijd om zelf iets op te zetten, Corona kwam om de hoek kijken en ik hou wel van een uitdaging dus dat leek me een uitstekend moment om te beginnen. Inmiddels 3 jaar verder nog geen moment spijt gehad! Meer weten? Stuur me gerust een berichtje! 

Puck van den Berg

Werkwijze en planning

Wel handig om te weten hoe dat precies werkt! In het proces ontvang je drie keer een document.
Eerst een concept waar we de sfeer gaan bepalen, vervolgens een uitwerking
en na de correctieronde het volledige pakket! 

Briefing

Offerte en concept

Uitwerken

Correctieronde

Oplevering

FAQ

Er zijn diverse tarieven van toepassing. Je betaald voor het design, afhankelijk van het aantal pagina’s en het ontwerp. Bijkomende kosten zijn de hosting van de website en je domeinnaam, dit zijn jaarlijks terugkerende kosten. De prijs varieert tussen 899 euro (kleine website) en 4000 euro (uitgebreide webshop). 

Afhankelijk van de wensen en aanleveren van content duurt dit tussen de 2 en 6 weken. Maar we spreken altijd vooraf een deadline met elkaar af. 

In een briefingsformulier kun je al je wensen kwijt voor het aanvragen van een offerte. Dit is de leidraad voor het project. 

Voor websites en branding & logo hanteren wij pakketprijzen. Voor overige zaken geldt er een uurtarief tussen 75 en 100 euro, afhankelijk van het project. 

De prijs voor een logo varieert tussen 350 euro (los logo zonder beeldmerk) en 2900 euro (luxe pakket met branding en website). Vraag gerust een offerte aan voor een pakket wat past bij jouw bedrijf! 

Kennismaken?

Klaar voor nieuwe branding en/of website? 
Stuur een mailtje naar puck@turbeau.nl. 

nl_NL