Op zoek naar grafisch ontwerp Alkmaar?

Grafisch ontwerp studio in Alkmaar

Turbeau Media een kleine grafisch ontwerp studio in Alkmaar.  Wij kunnen het voor je realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, er is een heleboel mogelijk. Zowel online als offline of zelfs het totaal pakket. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van creatieven die we kunnen inschakelen bij grote projecten. Neem gerust vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan.

grafisch ontwerp

Wat klanten zeggen

Super (snelle) service van Puck. Al meerdere uitnodigingen door haar laten maken, altijd een super origineel idee, echt een aanrader voor als je eens wat anders wilt!

5/5

Super kundig, heel veel creatieve ideeën en fijne samenwerking! Puck heeft heel veel opdrachten voor ons gedaan waar wij niet anders dan heel erg tevreden en blij mee zijn. In 1 woord; TOPPER

5/5

Specialist in grafisch ontwerp

Met ruim 10 jaar ervaring zijn wij zeer ervaren op gebied van grafisch ontwerp en vormgeving. Van branding tot webdesign, wij maken een uiting die past bij jouw bedrijf. Of het nu gaat om een complete huisstijl, een los logo, posters of flyer, bij ons ben je aan het juiste adres. Daarnaast kun je bij ons terecht voor webdesign en fotografie, zo maken we het plaatje compleet. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, we betrekken de klant dan ook van begin tot eind bij het ontwikkelen van een nieuw product. 

grafisch ontwerp

Over ons

n 2020 ben ik (midden in de coronacrisis) begonnen met Turbeau Media. Een eigen bedrijf was altijd al een droom maar ik wilde eerst wat ervaring opdoen binnen andere bedrijven. Dat is goed gelukt, ik heb o.a. als vormgever en dtp-er gewerkt bij bedrijven als NRC Media, Mediahuis Nederland en Wayne Parker Kent. Hier heb ik heel veel geleerd en deze ervaring probeer ik weer over te brengen naar mijn eigen klanten.

Turbeau is een kleinschalige grafisch ontwerpstudio in hartje Alkmaar. Ik werk samen met diverse drukkerijen waardoor we drukwerk ook van A tot Z kunnen leveren. 

Grafisch ontwerp Alkmaar

Offerte aanvragen

Vul het formulier zo uitgebreid mogelijk in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Turbeau Media
Luttik Oudorp 46A
1811 MX Alkmaar

06-23501667
puck@turbeau.nl 

KVK: 81207190