Geboortekaartje
op maat

Een uniek geboortekaartje

Gefeliciteerd, je bent zwanger of misschien zelfs al bevallen! Wat is er leuker dan een speciaal voor jullie ontworpen geboortekaartje sturen naar vrienden en familie? Omdat ieder kindje uniek is hoort daar ook een bijpassend kaartje bij. Samen met de (toekomstige) ouders bespreken we de wensen, maken we eventueel een moodboard als je het nog niet helemaal weet en gaan we aan de slag! Ook kunnen wij advies geven over diverse drukwerk mogelijkheden, dit doen wij altijd in samenwerking met de drukkerij. Wij nemen het volledige proces uit handen!

Geboortekaartje

Papiersoorten en drukwerk

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Wil je een vierkant kaartje of liever liggend? In kleur of zwart wit?Bij Turbeau werken we samen met de beste drukkerijen uit de omgeving, vaak is het ook mogelijk om een proefdruk aan te vragen (dit is afhankelijk van de gekozen opties). Wij adviseren je graag over papiersoorten en andere opties. Ook zijn er mogelijkheden tot diverse drukwerk technieken die het geboortekaartje nog unieker maken. Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wat kost een geboortekaartje op maat?

Dit is sterk afhankelijk van jullie wensen. Een standaard kaartje begint bij 250 euro. Hier komen nog drukkosten en verzending bij. Uiteraard is dit ook afhankelijk van de hoeveelheid kaartjes jullie willen versturen (minder is overigens niet altijd goedkoper). Het ontwerpen van een kaartje duurt ongeveer 14 dagen, maar omdat het op de wereld zetten van baby’s zich niet altijd laten plannen maken we uiteraard graag een uitzondering voor spoedjes!  

Geboortekaartjes

Hoe lang van te voren geboortekaartjes bestellen?

Iedere (nieuwe) ouder heeft natuurlijk een eigen planning. De een weet al exact wat het moet worden en besteld de kaartjes gelijk, de ander heeft iets meer tijd nodig. Om er zeker van te zijn dat de kaartjes op tijd zijn kun je het beste rond week 32-33 beginnen met de voorbereidingen voor het kaartje. Als je even wil brainstormen kunnen we een videocall inplannen. Zo is er nog voldoende tijd om voor de geboorte nog proefkaartjes te bestellen, zo kun je voelen of het papier naar wens is en de kleuren zo mooi als op het scherm. Na de bevalling geef je ons een seintje en passen we de naam en info op het kaartje aan, je hebt de daadwerkelijke kaartjes dan binnen een paar dagen in huis! Maar zoals je weet laat een baby zich niet altijd plannen dus als afwijkt passen wij uiteraard de planning aan! Onze vaste drukkerij voor geboortekaartjes is Drukkerij Krijgsman in Alkmaar. Samen met deze vakmensen kunnen we de beste kwaliteit garanderen.

geboortekaartje op maat

Bestellen